""
-
Photo gallery
Links
-

-
1 E-mail

  

 
37 E-mail
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ
Ο  37ος  ΕΤΗΣΙΟΣ  ΧΟΡΟΣ  ΜΑΣ
Μα ακμη, πολ ωραα βραδι στην  «μορφη νχτα» αφιερωμνη στον κορυφαο του Δημοτικο μας τραγουδιο Γιργο  Παπασιδρη-
       
 
 
Μα ακμη πολ ωραα βραδι απλαυσαν το Σββατο 7 Φεβρουαρου 2015 σοι τμησαν με την παρουσα τους τον 37ο ετσιο χορ του συλλγου των Εμπεσιωτν στην Αθνα που πραγματοποιθηκε στο Γαλτσι, στο νυχτεριν κντρο «μορφη νχτα».    Εμπεσιτες και  φλοι του συλλγου μας, χρηκαν μια ρτια απ λες τις πλευρς εκδλωση.      
  Η εκδλωση ξεκνησε με την ομιλα της Γραμματας του Διοικητικο Συμβουλου κ. Κατ. Πατσαορα, η οποα αναφρθηκε στη δραστηριτητα του Συλλγου μας και στη θεματολογα της βραδις.  Ακολοθησε η ομιλα του Μουσικο κ. Παναγιτη Παππ ο οποος αναφρθηκε στη ζω και την πορεα του κορυφαου του Δημοτικο μας τραγουδιο, στον οποο ταν αφιερωμνη η εκδλωση, Γιργο Παπασιδρη.  
Ο Γιργος  Παπασιδρης  υπρξε να περλαμπρο  διαμντι της  δημοτικς   μας  μουσικς,   που η  λμψη  του  και  το  ακτινοβλημ  του  θα φωτζει  στο  διηνεκς τις  επερχμενες  γενες  για  να  τους  δεχνει  το γνσιο δρμο και  τη  σωστ  πορεα,  για  να  κρατσουν  και  να  παραμενουν  σταθερ  και  αναλλοωτα   λα  σα  συγκροτον  και  συνθτουν  την   μουσικ  ταυττητα  της  φυλς  μας. Επξια η  συνεδηση  λων  των  φλων  της  δημοτικς  μουσικς  μας  παρδοσης  τον  χει  κατατξει  σμερα στη   κορυφ  της   πυραμδας  των  ερμηνευτν  του  παραδοσιακο  δημοτικο  μας  τραγουδιο.
Στη συνχεια ρθε η σειρ της κ. Λνας Γερονκου (χοροδιδσκαλος των χορευτικν μας τμημτων), η οποα αναφρθηκε στο χορ και στην ωραα ατμσφαιρα που επικρατε τα Σαββατβραδα στην αθουσα του Συλλγου μας, καλντας μικρος και μεγλους να πλαισισουν τις χορευτικς μας ομδες.
Η εμφνιση των δο χορευτικν μας ταν ψογη και δκαια κρδισαν το πιο θερμ χειροκρτημα. Με την καθοδγηση της χοροδιδασκλου χρεψαν μορφους παραδοσιακος χορος (τσμικα, συρτ, καλαματιαν), τραγοδια τα οποα γραψε και τραγοδησε ο Γιργος Παπασιδρης. Η παρουσα δε, των λιλιποτειων φλων στο μικρ χορευτικ εναι να αισιδοξο μνυμα τι η παρδοσ μας θα χει μλλον και θα εξακολουθσει να εμπνει και να τιμται απ τις νετερες γενις. 
  Σε λη τη διρκεια της βραδις υπρχε προβολ εικνων: 1) απ το χωρι μας, 2) απ τη δραστηριτητα του Συλλγου μας (1978 - 2015) και 3) του Γιργου Παπασιδρη.
Το κντρο διασκεδσεως «μορφη νχτα» που μας χει φιλοξενσει πολλς φορς στο παρελθν με την πολ καλ αισθητικ του χρου του, την ψογη εξυπηρτηση και το πολ καλ φαγητ φησε και πλι ριστες εντυπσεις.
Τα  μλη της ορχστρας: Κλαρνο: Γιαννακπουλος Κστας, Βιολ: Καλατζκης Στλιος,  Λαοτο: Καλατζκης Κστας, Κρουστ: Οικονμου Βασλης και στο τραγοδι: Παππς Παναγιτης, Θεφιλος, Τλη Πηνελπη, Τηγνης Κων/νος, διασκδασαν και ξεσκωσαν τον κσμο που απ πολ νωρς, ανβηκε στην πστα και χρεψε μχρι τις πρτες πρωινς ρες, με πολ κφι. 
Πολλ και ποικλα δρα υπρχαν στην καθιερωμνη λαχειοφρο αγορ μας τα οποα, ταν προσφορ μελν και φλων του συλλγου μας, τους οποους ευχαριστομε θερμ.
Ο χορς μας και φτος αποτλεσε μια απ αυτς τις ωραες στιγμς που μας φρνουν κοντ στην παρδοση, μας διασκεδζουν, μας βοηθον να ξεφγουμε απ την ρουτνα της δσκολης καθημεριντητας και συνιστον ευκαιρα ευχριστης συνντησης με τους συντοπτες μας. 
Την βραδι τμησαν με την παρουσα τους: ο κ. Χρστος Σαλαονης (πρεδρος του Κ. Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ.), ο κ. Δημτρης Μασκλαβνος (Γραμματας του Κ. Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ.), ο κ. Ευγγελος Τσιονης (Πρεδρος του Συλλγου Χαλκιοπουλιτν Αθνας), ο κ. Νκος Χοτας (Δημοτικς Σμβουλος Αμφιλοχας), ο κ. Μκης Πατολας (εκδτης της Αιτωλ/νικς), ο κ. Νικηφρος Μακρς (επικεφαλς της επιτροπς για την αλλαγ του ονματος του Δμου μας), ο κ. Βασλης Τσιαμκης (αντιπρεδρος του Δ. Σ. της Ομοσπονδας Ευρυτανικν Συλλγων),  ο κ. Νντας Κππας (μλος του εποπτικο συμβουλου της Ο.ΣΥ.ΒΑ.), ο κ. Πτσιος Παναγιτης (Πρεδρος Συλλγου Κστρου Αμπελακου) και ο κ. Φνης Γελαδρης (μλος του Δ. Σ. του Συλλγου Μεγανησιωτν Αθνας).
Επιστολ (η οποα διαβστηκε) με τις ευχς του στειλε ο κ. Θωμς Μπαγιτης (πρεδρος του Τοπικο Συμβουλου Εμπεσο),       Τηλεφωνικς ευχς:  Δεν μπρεσαν να παρευρεθον και μας στειλαν τις ευχς τους: ο κ. Απστολος Κατσιφρας (Περιφερειρχης Δυτικς Ελλδας), ο κ. Κστας Σαλμς (Πρεδρος του Δ. Σ. του Συλλγου Κεχρινιωτν Αθνας), και ο κ. Αλξανδρος Σββας (π. Πρεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ.).
 
Για να δετε φωτογραφες απ την εκδλωση επισκεφθετε τη σελδα του συλλγου μας στο facebook.  
 
 
 

 
E-mail
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ
 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΤΟΥΣ  2015
 
 
Την Κυριακ 11 Ιανουαρου 2015, πραγματοποιθηκε στην αθουσα του Συλλγου μας η εθιμοτυπικ πλον κοπ της πρωτοχρονιτικης πτας μας, για το καλωσρισμα της νας χρονις.
Το ηλιλουστο Κυριακτικο πρωιν ευνησε την παρουσα πολλν συγχωριανν και φλων του συλλγου μας με αποτλεσμα, η αθουσ μας να γεμσει απ κσμο, ανμεσα στον οποο και αρκετ μικρ παιδι με τους γονες τους. 
Υπρξε μια ακμη ζεστ και αξιοπρεπς εκδλωση στην αθουσ μας με την οποα, γιορτσαμε τον ερχομ του νου τους, κψαμε την πτα μας και ανταλλξαμε ευχς, πρωτστως για υγεα και ευτυχα, για το 2015. Σε λα τα μικρ παιδι, πως κθε χρνο, προσφερθκαν δρα εν, στην τυχερ του φλουριο (Τασολα Βλχου)  προσφρθηκε μια πρσκληση για τον ετσιο χορ του Συλλγου μας (Σββατο 7 Φεβρουαρου 2015 στο κντρο «μορφη Νχτα»). Επιπλον, πραν της πολ ωραας βασιλπιτας που ταν και πλι προσφορ της επιχερησης του φλου του συλλγου μας Γιργου Μπαρσομ, ο σλλογς μας προσφερε σε λους κονικ και αναψυκτικ.
Ο πρεδρος του Διοικητικο Συμβουλου του συλλγου μας κ. Βασλης Πατσαορας χαιρτισε την εκδλωση και ενημρωσε τους παρευρισκμενους για θματα που πτονται των τρεχουσν και επικεμενων δραστηριοττων του συλλγου μας.   Στη συνχεια, χαιρτισαν την εκδλωση οι εκπρσωποι του Κεντρικο Συμβουλου της Ο.ΣΥ.ΒΑ., ο Πρεδρος κ. Χρστος Σαλαονης, η Οργ. Γραμματας κ. Ζω Σπανο και ο  Γραμματας κ. Δημτρης Μασκλαβνος. 
Ακμη την εκδλωση τμησαν (εκτς των τριν προαναφερθντων) με την παρουσα τους, ο κ.Χρυσστομος Πατολας (Δ/ντης της εφημερδας «Αιτωλοακαρνανικ»), ο κ. Νντας Κππας (μλος του εποπτικο συμβουλου της Ο.ΣΥ.ΒΑ.), ο κ. Φνης Γελαδρης (μλος του Διοικητικο Συμβουλου του Συλλγου Μεγανησιωτν Αθνας) και ο κ. Βασλειος Τσιαμκης (μλος του Κ.Σ. των Ευρυτανικν Συλλγων).
Για να δετε φωτογραφες απ την εκδλωση επισκεφθετε τη σελδα του συλλγου μας στο flickr.  

 
37 E-mail
ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΤΩΝ  ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ                                                                                                  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ» 
Σαπφος 16 Αθνα, Τ.Κ.: 10553                                             Αθνα: 15/1/2015
Τηλ.: 2103213947                                                                 Αριθ. Πρωτ.: 5                              
e-mail: spam bots, Javascript
site:www.empesos.com 
Τηλ. Επικ. προδρου: 6972037949 
     
ΠΡΟΣ:  Τα μλη, τους συγχωριανος και φλους του Συλλγου μας

ΘΕΜΑ:   Ο  37ος  Ετσιος  Χορς  του  Συλλγου  μας

Το Διοικητικ Συμβολιο του Συλλγου μας, σας εχεται                     χρνια πολλ και ευτυχισμνο το νο τος 2015!
Με  την  παροσα  επιστολ,  σας  γνωρζουμε  τι  ο  ετσιος  χορς του Συλλγου μας,  θα  πραγματοποιηθε  την  Σββατο  7  Φεβρουαρου 2015,  με  ρα  προσλευσης 9:00 μ.μ., στο κντρο διασκεδσεως «μορφη Νχτα», www.omorfinyxta.gr, το οποο βρσκεται στο Γαλτσι, επ της οδο Ζνωνος 5 (τηλ: 2102131356, κιν.: 6972405911).

Και  φτος  στο  χορ  μας
Η κρση, κρση αλλ εμες δεν το βζουμε κτω.
Συνεχζοντας την παρδοση και την ιστορα του Συλλγου μας, τριντα επτ χρνια τρα, θα πμε και φτος στο χορ, πως κθε χρνο.
Οι Εμπεσιτες της Αθνας και πολλο φλοι μας θ ανταμωθομε στην  «μορφη Νχτα» 

Θα μας διασκεδσει το  μουσικ συγκρτημα, αποτελομενο απ τους καλλιτχνες:
 Κλαρνο:Γιαννακπουλος Κστας      
Tραγοδι: Παππς Παναγιτης            
Tραγοδι:  Θεφιλος
Βιολ: Καλατζκης Στλιος  
Λαοτο: Καλατζκης Κστας      
Κρουστ: ΟικονμουΒασλης
Tραγοδι: Τλη Πηνελπη            
Tραγοδι: Τηγνης Κων/νος             
                                                                                                   
Οι χορευτικς ομδες του Συλλγου μας (μικρν  και  ενηλκων), αφιερνοντας τη βραδι στον κορυφαο του δημοτικο τραγουδιο, Γιργο Παπασιδρη  Ο Γιργος  Παπασιδρης  υπρξε να περλαμπρο  διαμντι της  δημοτικς   μας  μουσικς,   που η  λμψη  του  και  το  ακτινοβλημ  του  θα φωτζει  στο  διηνεκς τις  επερχμενες  γενες  για  να  τους  δεχνει  το γνσιο δρμο και  τη  σωστ  πορεα,  για  να  κρατσουν  και  να  παραμενουν  σταθερ  και  αναλλοωτα   λα  σα  συγκροτον  και  συνθτουν  την   μουσικ  ταυττητα  της  φυλς  μας.      Επξια η  συνεδηση  λων  των  φλων  της  δημοτικς  μουσικς  μας  παρδοσης  τον  χει  κατατξει  σμερα στη   κορυφ  της   πυραμδας  των  ερμηνευτν  του  παραδοσιακο  
δημοτικο  μας  τραγουδιο.        

Ο Θεφιλος (ιδιοκττης του κντρου), στον νετο και πολ περιποιημνο και καθαρ του χρο θα μας προσφρει το παρακτω μενο, αποτελομενο απ:
Ατομικ ορεκτικ (κρπα με τυρ και ζαμπν, τυροπιτκι, σπανακοπιτκι, λουκνικο χωριτικο)
Σαλτα εποχς (αν 4 τομα)
Τυρ φτα (αν 2 τομα)
Χοιριν ψητ    κοτπουλο στο φορνο με παττες, ρζι και λαχανικ  (ατομικ)
Φροτα εποχς 
Κρασ χμα (λευκ και κκκινο), μπρα ελληνικ (βεργνα), αναψυκτικ ,(λα απεριριστα).

Τιμ πρσκλησης: 20,00 € (Περιλαμβνει: μενο, ποτ, ενσχυση Συλλγου)

  Εναι μια ευκαιρα για να ξεχσουμε για λγο την καθημεριντητα, να ιδωθομε και να κουβεντισουμε, πως κνουμε εδ και τριντα επτ χρνια.
  Παρκληση να δηλσετε τη συμμετοχ σας και να παραλβετε τις προσκλσεις γκαιρα.
Γνωρζοντας τη συμμετοχ σας, γνονται λα πιο ρτια για την επιτυχα του χορο και απ τις δο πλευρς:  Συλλγου και κντρου διασκεδσεως.

   Για περισστερες πληροφορες και προσκλσεις στα μλη του Διοικητικο Συμβουλου:
Πατσαορα Βασλης            6972037949  -  2107640314
Καραθανσης  Νκος          6947024262  -  2295023514                                                              
Πατσαορα Κατερνα          6977017634  -  2102220134   
Ρζος  Μρκος                      6945107804  -  2105124749                                                    
Πατσαορα ρτεμις            6982371906  -  2102220134
Δημοβασλη Γεωργα          6979850910  -  2109570238
Παπαδημητρου Τκης       6944427014  -  2103640556      
 
 ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ  ΔΩΡΕΑΝ  ΠΑΡΚΙΝΓΚ
 
     Σας  περιμνουμε ! 
     
Για το Διοικητικ Συμβολιο

Ο Πρεδρος: Βασλης Πατσαορας              
Η Γραμματας: Κατερνα Πατσαορα
 
Για το πς θα φτσετε στο κντρο, αλλ και φωτογραφες των καλλιτεχνν, επισκεφθετε την σελδα του Συλλγου μας στο Flickr.


 
<<  < . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 . >  >>

21 - 24 133

>>
 
-
(22/10/2017)
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την Επιστολ του Διοικητικο Συμβουλου Συλλγου μας με θμα την 39η ετσια Γενικ Συνλευση.
 
NEA  2017
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την αφσα, φωτ, κεμενα και τον οικονομικ απολογισμ απ τις πολιτιστικς μας εκδηλσεις.
 
2017
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την επιστολ με θμα τον ετσιο χορ του Συλλγου μας [Κυριακ 12 Φεβρουαρου 2017].
 
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε κεμενα και φωτ, απ το ξεκνημα ως και τη λειτουργα της Βιβλιοθκης μας.
 
-
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την Ανοικτ Επιστολ – Διαμαρτυρα του Συλλγου μας.
 
 

Feb 2018
S M T W T F S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
Full Calendar