""
-
Photo gallery
Links
-

-
...: E-mail
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
ρα 8μ.μ. Θατρο Ελληνικν Χορν "Δρα Στρτου"
Η μεγλη εκδλωση – αφιρωμα στη Δρα Στρτου
της Ομοσπονδας Συλλγων Βλτου
με τα χορευτικ των Συλλγων.

Σας περιμνουμε λους το Σββατο 4 Οκτωβρου ρα 8μ.μ. στην εκδλωση – αφιρωμα στη Δρα Στρτου – που διοργαννει η Ο.ΣΥ.ΒΑ. σε συνεργασα με τους Συλλγους μλη της.
Η εκδλωση θα περιλαμβνει ομιλα για τη ζω και το ργο της «κυρας του Βλτου» και θα ακολουθσει χορευτικ παρσταση απ τα χορευτικ των Συλλγων Εμπεσιωτν, Περδικακιωτν, Χαλκιοπουλιτν, και του Πολιτιστικο Κντρου Αμφιλοχας.
Κατ τη διρκεια της εκδλωσης θα παρουσιαστε σε οθνη φωτογραφικ υλικ απ τη ζω και το ργο της Δρας Στρτου.

Η εσοδος των θεατν κατ τις καλοκαιρινς παραστσεις του θετρου κοστζει 15€ για τους μεγλους και 5€ για τα παιδι. 
 Για τη συγκεκριμνη εκδλωση και προκειμνου να καλυφθον τα λειτουργικ ξοδα του θετρου η εσοδος θα κοστζει 5€, εν για τα παιδι μχρι 18 ετν και τους χορευτς θα εναι δωρεν.

Eντς του θετρου λειτουργε κυλικεο. 
[Πιστε εδ  για να διαβσετε την πρσκληση εκ μρους της Ο.ΣΥ.ΒΑ.]
ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
Το κηποθατρο βρσκεται απναντι απ την Ακρπολη, στην πσω πλευρ του Λφου Φιλοπππου.
Με αυτοκνητο: περιφερειακς του Φιλοπππου, απ το εστιατριο “Δινυσος” απ Πετρλωνα. Υπρχει μεγλος χρος στθμευσης.  Για κατχους GPS : (Αρακνθου 33)
Με το μετρ: Σταθμς "Ακρπολη". Απ το Σταθμ, Μακρυγιννη, Μισαραλιτου, Τσμη Καρατσου, Φιλοπππου, Αρακνθου (1,6 χλμ. Περιπου 20 λεπτ) 
Με το μετρ: Σταθμς "Φιξ". Απ το Σταθμ, Συγγρο, Α.Ζνη, Γκουφι, Ορλφ, Φιλοπππου, Αρακνθου (1,2 χλμ. Περιπου 15 λεπτ)   
Με τον ηλεκτρικ : Σταθμς "Πετρλωνα" (700 μτρα περιπου 10 λεπτ)   
Με λεωφορεο: Τρλλε 15 μχρι την Πλατεα Φιλοπππου, γραμμ 230 Ακρπολη-Ζωγρφου. (μσω οδο Μιρτσιφσκυ 200 μτρα 3 λεπτ.)
Επικοινωνα Θετρου: Τηλ. 210 324 4395, 210 324 6188, 210 921 2866,  210 921 4650, Φαξ: 210 324 6921
                  spam bots, Javascript -  www.grdance.org

 
2014 E-mail
 
26 E-mail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΤΟ 26ο  ΑΝΤΑΜΩΜΑ  ΒΑΛΤΙΝΩΝ

ΣΤΑ  ΜΑΧΟΥΝΙΑ  ΤΑΤΟΙΟΥ  ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  15  ΙΟΥΝΙΟΥ  2014 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ  ΣΤΗ  ΔΟΡΑ  ΣΤΡΑΤΟΥ

 

 Η εκδλωση, πως λα τα προηγομενα χρνια, οργανθηκε απ το Κεντρικ Συμβολιο της Ομοσπονδας Συλλγων Βλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ.) με την συνεργασα των Συλλγων μελν της.

Η προσλευση του κσμου ταν μεγλη και βοθησε στην επιτυχα του Ανταμματος. Εκατοντδες οι Βαλτινο, αλλ και φλοι, ανηφρισαν στο πανμορφο δσος της Πρνηθας.

Η εκδλωση ξεκνησε με τον χαιρετισμ του Προδρου του Κεντρικο Συμβουλου Χρστου Σαλαονη και στη συνχεια η Οργανωτικ Γραμματας Ζω Σπανο μλησε για τη Δρα Στρτου, στην οποα ταν αφιερωμνο το Αντμωμα. Ευχριστη ντα στην εκδλωση δωσαν τα χορευτικ: Το μικρ χορευτικ του Συλλγου μας, του Συλλγου Φλωριαδιτν και του Συλλγου Χαλκιοπουλιτν. λα τα μλη των χορευτικν πραν επανους συμμετοχς.

Η ορχστρα των Αφων Βτσα φρντισε για τη διασκδαση και το χορ. Το γλντι κρτησε μχρι αργ το απγευμα, αφνοντας ριστες εντυπσεις σε λους, που ευχθηκαν και του χρνου να επαναληφθε με την δια και μεγαλτερη συμμετοχ.


Created with flickr slideshow.
 
E-mail

Ο σλλογς μας, το μεσημρι της Κυριακς 06 Απριλου 2014 και ρα 14:45, πραγματοποησε οργανωμνη επσκεψη στο Νο Ψηφιακ Πλανητριο του Ιδρματος Ευγενδου (Λεωφρος Συγγρο 387 Παλαι Φληρο), στην οποα συμμετεχαν εβδομντα περπου τομα. Σκοπς της επσκεψης ταν η παρακολοθηση της ψηφιακς τρισδιστατης παρστασης με ττλο «Το Μυστριο της Ζως» διρκειας 40 περπου λεπτν, με κστος πντε ευρ/τομο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Η παρσταση «Το Μυστριο της Ζως» εναι η πρτη μιας τριλογας ψηφιακν παραστσεων αφιερωμνων στις διφορες πτυχς του προαινιου ερωτματος του ανθρπου για το αν εμαστε μνοι μας στο Σμπαν. Πραγματεεται την εμφνιση της ζως στη Γη και τον τρπο με τον οποο εξελχθηκε με την προδο του χρνου, οδηγντας στην εντυπωσιακ ποικιλομορφα λων των ειδν ζως του πλαντη μας. Εναι η εντυπωσιακ ιστορα μιας απ τις εγκυρτερες επιστημονικς θεωρες λων των εποχν: της Θεωρας της Εξλιξης.

Ο τρισδιστατος χρος του Πλανηταρου, κερδζει τη συμμετοχ των θεατν του, οι οποοι «ψυχαγωγονται» μαθανοντας. Μετ απ 50 χρνια εξλιξης, λλωστε, το Νο Ψηφιακ Πλανητριο χει μεταμορφωθε σ’ να ευλικτο διεπιστημονικ κντρο παρουσισεων που υπηρετε χι μνο τις επιστμες, αλλ και τις τχνες, και απευθνεται σ’ να ευρ κοιν, ανεξαρττως ηλικας και μορφωτικο επιπδου.

Στις υπερσγχρονες εγκαταστσεις του Πλανηταρου χρησιμοποιονται πλον λες οι δημιουργικς και τεχνικς δυναττητες που παρχουν σμερα τα οπτικοακουστικ μσα και οι νες τεχνολογες, στε να γνεται η αφγηση της ιστορας της επιστμης με τρπο συναρπαστικ.

Η επσκεψ του Συλλγου μας στο Νο Ψηφιακ Πλανητριο και η παρακολοθηση της ως νω παρστασης, αποτλεσε λλη μια αξιλογη πρωτοβουλα του Διοικητικο Συμβουλου που τυχε ευμενν σχολων απ σους παρευρθησαν και παρακολοθησαν μια πολ ωραα και ενδιαφρουσα τρισδιστατη ψηφιακ παρσταση.

σοι μλιστα δεν εχαν την τχη να επισκεφτον λλη φορ το Νο Ψηφιακ Πλανητριο, εντυπωσιστηκαν απ τον πραγματικ καθηλωτικ αμφιθεατρικ χρο παρακολοθησης της παρστασης, καθς και απ την ασθηση τι κινεσαι πετς και βρσκεσαι μσα και δπλα στις εικνες που παρακολουθες, ως αποτλεσμα φυσικ της τρισδιστατης απεικνισης και της τελευταας τεχνολογας οπτικοαουστικν μσων που διαθτει το Νο Ψηφιακ Πλανητριο.

Επιβλλεται η ανληψη παρμοιων πρωτοβουλιν και στο μλλον απ το Σλλογ μας διτι, με ττοιες δρσεις, αφενς μεν αναδεικνονται και επιβεβαινονται τα οφλη απ τη συμμετοχ στη συλλογικ δρση και αφετρου, προγονται οι ννοιες της γνσης και της ευρτερης μρφωσης, σε μια εποχ βαθτατης κρσης των αξιν.

 
<<  < . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 . >  >>

29 - 32 133

>>
 
-
(22/10/2017)
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την Επιστολ του Διοικητικο Συμβουλου Συλλγου μας με θμα την 39η ετσια Γενικ Συνλευση.
 
NEA  2017
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την αφσα, φωτ, κεμενα και τον οικονομικ απολογισμ απ τις πολιτιστικς μας εκδηλσεις.
 
2017
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την επιστολ με θμα τον ετσιο χορ του Συλλγου μας [Κυριακ 12 Φεβρουαρου 2017].
 
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε κεμενα και φωτ, απ το ξεκνημα ως και τη λειτουργα της Βιβλιοθκης μας.
 
-
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την Ανοικτ Επιστολ – Διαμαρτυρα του Συλλγου μας.
 
 

Feb 2018
S M T W T F S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
Full Calendar