""
-
Photo gallery
Links
-

-
- E-mail

Μια πολ ωραα βραδι στην "μορφη Νχτα"

       Μα πολ ωραα βραδι απλαυσαν στις οκτ Φεβρουαρου 2014 σοι τμησαν με την παρουσα τους τον 36ο ετσιο χορ του συλλγου των Εμπεσιωτν στην Αθνα που πραγματοποιθηκε στο Γαλτσι, στο νυχτεριν κντρο «μορφη νχτα».                                Περισστεροι απ 250  Εμπεσιτες και  φλοι του συλλγου μας, χρηκαν μια ρτια απ λες τις πλευρς εκδλωση.      
      Η εμφνιση των δο χορευτικν μας ταν ψογη και δκαια κρδισαν το πιο θερμ χειροκρτημα. Με την καθοδγηση της χοροδιδασκλου κ. Λνας Γερονκου χρεψαν μορφους παραδοσιακος χορος, κυρως απ τη Μακεδονα. Η παρουσα δε, των λιλιποτειων φλων στο μικρ χορευτικ εναι να αισιδοξο μνυμα τι η παρδοσ μας θα χει μλλον και θα εξακολουθσει να εμπνει και να τιμται απ τις νετερες γενις.
 
     Το κντρο διασκεδσεως «μορφη νχτα» που μας χει φιλοξενσει ξαν στο παρελθν με την πολ καλ αισθητικ του χρου του, την ψογη εξυπηρτηση και το πολ καλ φαγητ φησε και πλι ριστες εντυπσεις.
Οι τραγουδιστς, Γιργος Βελισσρης, Ελνη Βτσα, Κστας Τσιαμπς, Ηλας Μαφονης, Παναγιτης Παππς και ο Θεφιλος με τα τραγοδια τους, διασκδασαν και ξεσκωσαν τον κσμο που απ πολ νωρς, ανβηκε στην πστα και χρεψε μχρι τις πρτες πρωινς ρες, με πολ κφι.

Πολλ και ποικλα δρα υπρχαν στην καθιερωμνη λαχειοφρο αγορ μας τα οποα, ταν προσφορ μελν και φλων του συλλγου μας.
Ο χορς μας και φτος αποτλεσε μια απ αυτς τις ωραες στιγμς που μας φρνουν κοντ στην παρδοση, μας διασκεδζουν, μας βοηθον να ξεφγουμε απ την ρουτνα της δσκολης καθημεριντητας και συνιστον ευκαιρα ευχριστης συνντησης με τους συντοπτες μας.

Τα μλη του Διοικητικο Συμβουλου, οργνωσαν με πολλ δουλει και μερκι μια εν γνει ρτια εκδλωση, που εχε την αναμενμενη επιτυχα.

Την βραδι τμησαν με την παρουσα τους: ο κ. Χρστος Σαλαονης (πρεδρος του Δ. Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ.), ο κ. Θωμς Μπαγιτης (πρεδρος του τοπικο συμβουλου Εμπεσο), ο εκδτης της Αιτωλ/νικς κ. Μκης Πατολας, ο εκδτης του Αιτωλ/νικο τπου κ. Ηλας Ζαπαντιτης, ο επικεφαλς της επιτροπς για την αλλαγ του ονματος του Δμου μας κ. Νικηφρος Μακρς, ο αντιπρεδρος της Ομοσπονδας Ευρυτανικν Συλλγων κ. Βασλης Τσιαμκης,  ο κ. Νντας Κππας (μλος του εποπτικο συμβουλου της Ο.ΣΥ.ΒΑ.), οι εκπρσωποι των Συλλγων: ο κ. Κστας Σαλμς (Κεχρινι), ο κ. Βασλης Αλεξου (Περδικκι),  ο κ. Βασλης Μπαλασκνης (Μποκα), ο κ. Μκης Τσακνς (Αριδα), ο κ. Ανδρας Γρηγορου (Τρκλινος), ο κ. Πτσιος Παναγιτης (Κστρο), ο κ. Σπρος Καραδμας (Στνου) και ο υποψφιος Δμαρχος Αμφιλοχας κ. Χρστος Σακαρκας.                   
Τηλεφωνικς ευχς:  Δεν μπρεσαν να παρευρεθον και μας στειλαν τις ευχς τους: ο κ. Απστολος Κατσιφρας (Περιφερειρχης Δυτικς Ελλδας), ο κ. Απστολος Κοιμσης (Δμαρχος Αμφιλοχας), η κ. φη Καρδρα (Δημοτικ Σμβουλος), ο κ. Ηλας Μπαλσκας (Πρεδρος Πολιτιστικο Συλλγου Εμπεσο).

Ευχαριστομε θερμτατα,  του μουσικος: Γιργο Βτσα (κλαρνο), Ανστη Βτσα (τουμπελκι) και τους τραγουδιστς: Θεφιλο, Γιργο Βελισσρη, Παναγιτη Παππ, Κστα Τσιαμπ, Ηλα Μαφονη, οι οποοι παιξαν και τραγοδησαν για το Σλλογ μας αφιλοκερδς, καθς και τους υπλοιπους μουσικος και τραγουδιστς που συμμετεχαν στο μουσικ σχμα με πολλ μικρ αμοιβ.                                                                          

Ευχαριστομε τους συγχωριανος και φλους οι οποοι, προσφεραν απλχερα πολλ και ωραα δρα για την λαχειοφρο αγορ και ακμη τον συγχωριαν μας Παναγιτη Μανλη (πρ. αντιπρεδρος περασμνου Δ.Σ. του Συλλγου μας), ο οποος ρθε απ τον Αστακ που ζει και εργζεται και βοθησε τα υπλοιπα μλη του Διοικητικο Συμβουλου στην διεκπεραωση του χορο.

 


 Επσκεψη στο Αρχαιολογικ Μουσεο

Ο σλλογς μας, το πρω της Κυριακς 02 Φεβρουαρου 2014 και ρα 10:00 π.μ., πραγματοποησε επσκεψη στο Εθνικ Αρχαιολογικ Μουσεο (Πατησων 44 - Αθνα) που εναι το μεγαλτερο μουσεο της Ελλδας και θεωρεται να απ τα σημαντικτερα του κσμου.
Η επσκεψη προγραμματστηκε εγκαρως για την πρτη Κυριακ του μνα, κατ την οποα, η εσοδος στο εν λγω μουσεο εναι δωρεν (πλην των μηνν Ιουλου, Αυγοστου και Σεπτεμβρου) και τσι, οι σαρντα πντε (45) συμμετχοντες, επιβαρνθηκαν μνο με το κστος του ξεναγο (2 ευρ/τομο).


Η ξενγηση υπρξε ικανοποιητικ και πολ ενδιαφρουσα, παρλο που η ομδα μας ταν αρκετ μεγλη για ναν ξεναγ και υπρχαν πολυριθμοι επισκπτες στο μουσεο τη συγκεκριμνη ρα και μρα.
Οι πλοσιες συλλογς του μουσεου, που απαριθμον περισστερα απ 11.000 εκθματα, προσφρουν στον επισκπτη να πανραμα του αρχαου ελληνικο πολιτισμο απ τις αρχς της προστορας ως την στερη αρχαιτητα.


Εκτς απ την ξενγησ μας στις εξαιρετικς μνιμες εκθσεις του μουσεου, ξεχωριστ εντπωση κανε σε λους και η περιγησ μας στη να περιοδικ κθεση που διοργαννεται απ το Εθνικ Αρχαιολογικ Μουσεο, για το μηχανισμ και το ναυγιο των Αντικυθρων.


Η επσκεψ μας στο μουσεο, το πρτο κυριακτικο πρωιν του Φεβρουαρου του 2014, παρλο το τσουχτερ κρο, θα μενει στη μνμη μας ως μια πολ χρσιμη εμπειρα διτι πλον, γναμε πλουσιτεροι σε γνσεις αναφορικ με τον αρχαο ελληνικ μας πολιτισμ.
Καθκον του συλλγου μας εναι να συνεχσει και στο μλλον να οργαννει παρμοιες επισκψεις και δρσεις που αναμφισβτητα προγουν το πολτιμο ργο του.

   ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014


Την Κυριακ 12 Ιανουαρου 2014, πραγματοποιθηκε στην αθουσα του Συλλγου μας η εθιμοτυπικ πλον κοπ της πρωτοχρονιτικης πτας μας, για το καλωσρισμα της νας χρονις.


Το ηλιλουστο Κυριακτικο πρωιν ευνησε την παρουσα πολλν συγχωριανν και φλων του συλλγου μας με αποτλεσμα, η αθουσ μας να γεμσει απ κσμο, ανμεσα στον οποο και αρκετ μικρ παιδι με τους γονες τους.
Υπρξε μια ακμη ζεστ και αξιοπρεπς εκδλωση στην αθουσ μας με την οποα, γιορτσαμε τον ερχομ του νου τους, κψαμε την πτα μας, ακοσαμε ωραα γιορτιν τραγοδια καθς και τα κλαντα απ τα παιδι του μικρο μας χορευτικο (με επιμλεια της κ. Χριστνας Πατσαορα) και ανταλλξαμε ευχς, πρωτστως για υγεα και ευτυχα, για το 2014.


Σε λα τα μικρ παιδι, πως κθε χρνο, προσφερθκαν δρα εν, στους δο τυχερος των φλουριν (Χρστο Παπαδημητρου και ρτεμις Πατσαορα)  προσφρθηκε απ μια δωρεν πρσκληση για τον ετσιο χορ του Συλλγου μας, που θα πραγματοποιηθε το Σββατο 8 Φεβρουαρου 2014 στο κντρο «μορφη Νχτα». Επιπλον, πραν της πολ ωραας βασιλπιτας που ταν και πλι προσφορ της επιχερησης των αδελφν Μουρκοκστα και του φλου του συλλγου μας Γιργου Μπαρσομ, ο σλλογς μας προσφερε σε λους κονικ και αναψυκτικ.
Η υπεθυνη επικοινωνας και δημοσων σχσεων του συλλγου μας κ. ρτεμις Πατσαορα χαιρτισε την εκδλωση και ενημρωσε τους παρευρισκμενους για θματα που πτονται των τρεχουσν και επικεμενων δραστηριοττων του συλλγου μας.                

Στη συνχεια, και πειτα απ να σντομο χαιρετισμ και ευχς απ τον επτιμο πρεδρο της ΠΑΝΣΥ κ. Αλκο Σββα, λαβε το λγο ο συγχωριανς μας κ. Χρστος Παπαδημητρου ο οποος πραν των ευχν του για το νο τος, αναφρθηκε στο θμα της βιβλιοθκης του Ορεινο Βλτου που κατασκευζεται στο χωρι μας. Ειδικτερα, ενημρωσε τους παρευρισκμενους πως η ετοιμασα της βρσκεται στο τελικ στδιο και πως απαιτεται να βρεθον κποια χρματα ακμη (περπου €5.000) και αρκετ ββαια εθελοντικ εργασα, για να εναι τοιμη και να ξεκινσει να προσφρει πολτιμες υπηρεσες στους κατοκους της ευρτερης περιοχς.       

 


Την εκδλωση τμησαν με την παρουσα τους, οι κ.κ. Αλκος Σββας (επτιμος πρεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ.), Ζω Ζαβιτσνου – Σπανο (Πρεδρος του Δ.Σ. Συλλγου Αμφιλοχιωτν & Οργ. Γραμ. του Κ. Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ.), Δημτρης Μασκλαβνος (Γεν. Γραμματας του Κ. Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ. & μλος του Δ. Σ. του Συλλγου Φλωριαδιτν),  Χρυσστομος Πατολας (Δ/ντης της εφημερδας «Αιτωλοακαρνανικ»), και Νντας Κππας (μλος του εποπτικο συμβουλου της Ο.ΣΥ.ΒΑ.).

 

 
E-mail

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ                                               

ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟ  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Κυριακ  2  Φεβρουαρου  2014Το  Διοικητικ Συμβολιο του Συλλγου μας αποφσισε και προγραμμτισε να επισκεφθομε το Αρχαιολογικ Μουσεο Αθηνν (Πατησων 44  Αθνα) την  Κυριακ 2 Φεβρουαρου 2014  και ρα 10:00 π.μ., με μοναδικ οικονομικ επιβρυνση, το κστος των ξεναγν.
Παρακαλομε, οι ενδιαφερμενοι να δηλσουν τη συμμετοχ τους ως την Τετρτη  29/1/2014 για να οργανσουμε τις ομδες (γκρουπ), με τους ανλογους ξεναγος.


Δηλσεις συμμετοχς και περισστερες πληροφορες στα μλη του Διοικητικο Συμβουλου:
Πατσαορα Βασλη      6972037949  -  2107640314
                                                            
Τηγνη Γεργιο Κων.  6972228869  -  2105025867 
                                                                                                      
Πατσαορα ρτεμις     6982371906  -  2102220134           

                                       
ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 
E-mail
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ

Ο   36ος   ΕΤΗΣΙΟΣ   ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ  8  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2014

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ
« Ο Μ Ο Ρ Φ Η  Ν Υ Χ Τ Α »
www.omorfinyxta.gr
Ζνωνος 5 Γαλτσι
Τηλ. Επικ.: 2102131356 & 6972405911

 
1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και  φτος  στο  χορ  μας. Η κρση, κρση αλλ εμες δεν το βζουμε κτω.

Συνεχζοντας την παρδοση και την ιστορα του Συλλγου μας, τριντα ξι χρνια τρα, θα πμε και φτος στο χορ, πως κθε χρνο. 
Οι Εμπεσιτες της Αθνας και πολλο φλοι μας θ ανταμωθομε στην  « μορφη Νχτα»  στο Γαλτσι το Σββατο  8  του Φλεβρη, με ρα προσλευσης 9:30 το βρδυ.
Θα μας διασκεδσει το μουσικ συγκρτημα, ¨ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ¨:  Κλαρνο: Βτσας  Γεργιος,  Βιολ: Γαμπιερκης Μιχλης ,  Λαοτο: Μεγαλοδης Γιννης,  Κρουστ: Βτσας  Ανστης,  
Μπουζοκι & τραγοδι: Ροντογιννης Βλαδμηρος,  Κιθρα & τραγοδι: Δεμναγας Δημτριος, Tραγοδι: Βτσα  Ελνη, Θεφιλος, Παππς Παναγιτης, Μαφονης  Ηλας.            
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      ο Θεφιλος (ιδιοκττης του κντρου), στον νετο και πολ περιποιημνο και καθαρ του χρο θα μας προσφρει το παρακτω μενο, αποτελομενο απ:
-    Ατομικ ορεκτικ (κρπα με τυρ και ζαμπν, τυροπιτκι, σπανακοπιτκι, λουκνικο χωριτικο)
-    Σαλτα εποχς (αν 4 τομα)
-    Τυρ φτα (αν 2 τομα)
-    Χοιριν ψητ    κοτπουλο στο φορνο με παττες, ρζι και λαχανικ  (ατομικ)
-    Φροτα εποχς
-    Κρασ χμα (λευκ και κκκινο), μπρα ελληνικ (βεργνα), αναψυκτικ ,(λα απεριριστα).
Τιμ πρσκλησης: 20,00 € (Περιλαμβνει: μενο, ποτ, ενσχυση Συλλγου)

•    Παραδοσιακος χορος θα παρουσισουν τα χορευτικ τμματα του Συλλγου μας.

  Εναι μια ευκαιρα για να ξεχσουμε για λγο την καθημεριντητα, να ιδωθομε και να κουβεντισουμε, πως κνουμε εδ και τριντα ξι χρνια.
  Παρκληση να δηλσετε τη συμμετοχ σας και να παραλβετε τις προσκλσεις γκαιρα.
Γνωρζοντας τη συμμετοχ σας, γνονται λα πιο ρτια για την επιτυχα του χορο και απ τις δο πλευρς:  Συλλγου και κντρου διασκεδσεως.
   Για περισστερες πληροφορες και προσκλσεις στα μλη του Διοικητικο Συμβουλου:
Πατσαορα Βασλη              6972037949  -  2107640314                                                          

Τηγνη Γεργιο Ηλ.            6948572967  -  2107785647                                           

Πατσαορα Κατερνα          6977017634  -  2102220134                                                      

 Τηγνη Γεργιο Κων.         6972228869  -  2105025867                                                  

Πατσαορα ρτεμις             6982371906  -  2102220134                                                 

Δημοβασλη Γεωργα           6979850910  -  2109570238                                                  

Ροκοπνος Παλος               6972596509  -  2108838217

Πως θα φθσουμε


map.jpg
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ  ΔΩΡΕΑΝ  ΠΑΡΚΙΝΓΚ

   Σας  περιμνουμε !

 
E-mail


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΤΩΝ  ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ»


Σαπφος 16 Αθνα, Τ.Κ.: 10553                                           
Αθνα: 15/12/2013
Τηλ.: 2103213947                                                                   
Αριθ. Πρωτ.: 18                              
e-mail: spam bots, Javascript
site:www.empesos.com

                     
ΠΡΟΣ:  τα  μλη,  τους  συγχωριανος  και  φλους

ΘΕΜΑ:   Κοπ  πτας


ΚΥΡΙΑΚΗ  12  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 11:00 π.μ.

Στην αθουσα του Συλλγου μας,  Σαπφος 16,  1ος ροφος.

Σας περιμνουμε στην ωραα αθουσ μας να γιορτσουμε τον ερχομ του νου τους, να κψουμε την πτα μας, να ακοσουμε γιορτιν τραγοδια και τα κλαντα απ τα παιδι του μικρο χορευτικο και να ανταλλξουμε ευχς για υγεα και ευτυχα το 2014.
Δρα θα προσφερθον  σε λα τα μικρ παιδι, καθς και στους τυχερος των φλουριν. Θα μοιραστε σε λους Βασιλπιτα, κονικ, αναψυκτικ.

Για το Διοικητικ ΣυμβολιοΟ Πρεδρος                                              Η Γραμματας

Βασλης Πατσαορας                       Κατερνα Πατσαορα

 
<<  < . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 . >  >>

33 - 36 133

>>
 
-
(22/10/2017)
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την Επιστολ του Διοικητικο Συμβουλου Συλλγου μας με θμα την 39η ετσια Γενικ Συνλευση.
 
NEA  2017
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την αφσα, φωτ, κεμενα και τον οικονομικ απολογισμ απ τις πολιτιστικς μας εκδηλσεις.
 
2017
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την επιστολ με θμα τον ετσιο χορ του Συλλγου μας [Κυριακ 12 Φεβρουαρου 2017].
 
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε κεμενα και φωτ, απ το ξεκνημα ως και τη λειτουργα της Βιβλιοθκης μας.
 
-
Πιζοντας εδ μπορετε να δετε την Ανοικτ Επιστολ – Διαμαρτυρα του Συλλγου μας.
 
 

Feb 2018
S M T W T F S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
Full Calendar